Over ons

Karin

06-14378072

Jessica

06-14378073

Jessica Becholtz

Na het behalen van mijn Master diploma ‘Klinische & Gezondheidspsychologie’ aan de Universiteit Utrecht in 2009 ben ik als psycholoog gaan werken in de specialistische verslavingspsychiatrie. Hier heb ik ervaring opgedaan met het behandelen van verslaving als ook met andere co-morbide en complexe problematiek, zoals trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Het begeleiden van mensen met lichtere klachten geeft mij eveneens veel voldoening gezien het feit dat er vaak al met een paar gesprekken goede resultaten zijn te behalen. Een behandeltraject is mijns inziens maatwerk; klantgerichtheid en doelgerichtheid zijn voor mij belangrijke pijlers. Daarnaast zijn humor en inlevingsvermogen kenmerkend voor mijn werkwijze.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik verschillende post-academische cursussen gevolgd zoals de basiscursus cognitieve gedragstherapie, schematherapie, systemische gedragstherapie en EMDR. Ik blijf mezelf continu ontwikkelen door middel van aanvullende opleidingen, intervisie en supervisie.

Karin Ferket

In 1999 heb ik de opleiding ‘Klinische psychologie’ afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik de post-academische opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd (2002) en vervolgens de post-academische opleiding tot Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut (BIG-nr: 59057258225/ 79057258216). Vanaf 2007 heb ik als Klinisch Psycholoog gewerkt in verschillende GGZ–instellingen en heb ik ruime ervaring opgedaan met alle facetten van de psychotherapie en psychiatrie. Na jarenlang gewerkt te hebben in een (dag)klinische setting, biedt een eigen praktijk mij de mogelijkheid om op een meer doelmatige en efficiënte manier de behandeling vorm te geven. De behandeling kan veel meer een ‘coproductie’ worden tussen cliënt en therapeut, waarbij gelijkwaardigheid en gezamenlijk doelen formuleren op de voorgrond staan. Mijn behandelstijl kenmerkt zich door een praktische, directe en transparante benadering.